All Inclusive|Dovolená|Last Minute

Maroko recenze - Maroko 2023

Nejlépe hodnocené hotely v Maroku. Aktuální nabídka ubytování v nejlepších hotelech v Maroku. All Inclusive dovolená Maroko. Maroko 2023.

Maroko s recenzemi 2023

Základní informace

Dovolená Maroko v létě o prázdninách 2023 v letovisku Agadir, Les Jardins dAgadir v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Les Jardins Dagadir, v délce 15 dní - 14 nocí. Pobyt je ve volném termínu: sobota 15. červenec až sobota 29. červenec. Doprava do rekreačního zařízení je v rámci tohoto pobytu letecky, s letenkou z letiště Praha, s letem za 225 dní za aktuální cenu 44190,- CZK. Rekreace je se stravou formou all inclusive. Kategorie této nabídky: letní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 25 %. Online prodej tohoto zájezdu zajišťuje cestovní agentura Invia, u které zjistíte také aktuální informace cestování do Maroka v souvislosti s koronavirem a dlouhodobou předpověď počasí v Maroku. Na základě 8 tipů návštěvníků je recenze ubytovacího zařízení Les Jardins Dagadir 4.5 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší doporučení).


Extra sdělení 1

FIRST MINUTE LÉTO 2022

Rozhodněte se včas a získejte:

  • Dítě do 4 let zdarma + Slevy na dospělé od 10%
  • nebo Slevy na dospělé od 21%
  • Tyto nabídky se nevztahují na LAST MINUTE prodej

Poloha

  • V centru Agadiru
  • Nejbližší nákupní možnosti, restaurace, kavárny a bary v blízkosti hotelu
  • Golfové hřiště Club Med les Dunes cca 7 km
  • Letiště Agadir cca 25 km

Pláž

  • Písčitá pláž cca 300 m
  • Cesta je přes místní komunikaci a promenádu
  • Vstup do moře pozvolný
  • Bary a restaurace v okolí pláže (za poplatek)
  • Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma

Popis

  • Recepce
  • 2 restaurace, 3 bary
  • Nákupní galerie
  • Konferenční místnost
  • Společenská místnost
  • Wellness, fitness
  • Kadeřnictví
  • Bazén pro dospělé a pro děti
  • Menší aquapark (skluzavky pro děti i dospělé zdarma)
  • Lehátka a slunečníky zdarma

Internet

  • Wi-Fi připojení ve všech veřejných prostorách hotelu i na pokojích zdarma

Ubytování

  • Standardní pokoj
  • Centrální klimatizace zdarma
  • Koupelna se sprchou nebo vanou, WC, vysoušeč vlasů
  • Telefon, SAT-TV
  • Bezpečnostní schránka za poplatek
  • Minilednička zdarma
  • Žehlička a žehlící prkno (na vyžádání)
  • Balkon nebo terasa

Sport a zábava

  • Zdarma: animační programy, miniklub, dětské hřiště, basketbal, šipky, fitness centrum (pro 16+), fotbal, stolní tenis, tenis během dne (za vratnou zálohu)
  • Za poplatek: masáže, služby wellness centra, sauna, parní lázeň, golf na hřišti Club Med les Dunes (cca 7 km)

Stravování

  • All Inclusive: snídaně, pozdn snídaně, oběd a večeře formou bufetu, odpolední snack, káva a čaj ve vybrané hodiny během dne, neomezené množství místních vybraných alko a nealko nápojů v barech a restauracích dle jejich otevírací doby (10.00–24.00), v baru u bazénu se podává nealko, pivo a víno

Proč právě sem

  • Blízko pláže
  • Skvělá lokalita
  • Zábava pro celou rodinu

Poznámky

- **UPOZORNĚNÍ:** V Maroku je vybírána povinná pobytová taxa ve výši 20 EUR/osoba/pobyt do 8 dní; 40 EUR/osoba/pobyt nad 8 dní, je splatná v hotovosti v místě pobytu.


Maroko recenze - Maroko 2023
Les Jardins Dagadir
★★★★
👍👍👍👍👍
  • Klimatizace
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Lednička
  • Dětský koutek
  • Dětský bazén
  • Tenis
  • Volejbal
  • Golf
  • Surfování
  • Fitness
  • Hotelová restaurace
  • 58 920 Kč
  • 44 190 Kč
  • - 25 %
  • Detail

    4.5/5 Fantastické (8 hodnocení)
    Dovolená v Maroku v létě o prázdninách 2023 v lokalitě Agadir v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Iberostar Founty Beach od Invie v délce 15 dní - 14 nocí. Pobyt je dostupný ve volném termínu od soboty 8. července do soboty 22. července s cestou letecky z letiště Praha, s odletem za 218 dní. Pobyt se stravou formou all inclusive si jednoduše zarezervujete online u CA Invia.cz, kde zjistíte také aktuální podmínky ohledně Covidu v Maroku. Agentura Invia je lídr v cestování - zastupuje většinu cestovních kanceláří v ČR a garantuje nejlevnější cenu zájezdu do Maroka. Kategorie této nabídky: letní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 21 %, v aktuální online ceně 43690,- Kč. Hodnocení ubytovacího zařízení Iberostar Founty Beach je 4.4 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze na základě tipů od 172 cestovatelů).
    Maroko s recenzemi 2023
    Iberostar Founty Beach
    ★★★★
    👍👍👍👍👍
    • 55 304 Kč
    • 43 690 Kč
  • - 21 %
  • Detail

    4.4/5 Fantastické (172 hodnocení)

    Základní informace

    Dovolená Maroko v létě o prázdninách 2023 v letovisku Agadir, Royal Decameron Tafoukt Beach v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Royal Decameron Tafoukt Beach, v délce 15 dní - 14 nocí. Pobyt je ve volném termínu: sobota 19. srpen až sobota 2. září. Doprava do rekreačního zařízení je v rámci tohoto pobytu letecky, s letenkou z letiště Praha, s letem za 260 dní za aktuální cenu 33990,- CZK. Rekreace je se stravou formou all inclusive. Kategorie této nabídky: letní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 28 %. Online prodej tohoto zájezdu zajišťuje cestovní agentura Invia, u které zjistíte také aktuální informace cestování do Maroka v souvislosti s koronavirem a dlouhodobou předpověď počasí v Maroku. Na základě 118 tipů návštěvníků je recenze ubytovacího zařízení Royal Decameron Tafoukt Beach 4.4 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší doporučení).


    Poloha

    • Přímo v centru Agadiru
    • Nejbližší nákupní možnosti, restaurace, kavárny a bary v těsné blízkosti hotelu
    • Letiště Agadir cca 25 km

    Pláž

    • Široká písčitá pláž přímo u hotelu
    • Cesta na pláž je přes pěknou pěší promenádu
    • Pozvolný vstup do moře
    • Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma

    Popis

    • Recepce, směnárna
    • 2 restaurace, několik barů
    • Nákupní galerie, minimarket
    • Fitness
    • Diskotéka
    • Pěkný venkovní bazén
    • Lehátka a slunečníky zdarma

    Internet

    • Wi-Fi v lobby a u bazénu zdarma

    Ubytování

    • Standardní pokoj
    • Klimatizace zdarma
    • Koupelna se sprchou nebo vanou, WC, vysoušeč vlasů
    • Telefon, SAT-TV
    • Minilednička zdarma
    • Bezpečnostní schránka za poplatek
    • Děts. postýlka na vyžádání zdarma
    • Balkon nebo terasa
    • Pokoj Superior
    • Má výhled na moře
    • Rodinný pokoj s výhledem do zahrady
    • 2 oddělené ložnice, 1 koupelna
    • Rodinný pokoj s výhledem na moře

    Sport a zábava

    • Zdarma: animační programy, miniklub, dětské hřiště, plážový volejbal, stolní tenis, fitness centrum
    • Za poplatek: kulečník

    Stravování

    • All Inclusive: snídaně, oběd a večeře formou bufetu, snack během celého dne, 1x za pobyt možnost povečeřet v à la carte restauraci (nutná rezervace), neomezené množství místních vybraných alko a nealko nápojů (10.00–23.00)

    WWW stránky hotelu

    https://royaldecamerontafouktbeachresort.com-morocco.website/

    Proč právě sem

    • Velmi oblíbený hotel
    • Vynikající lokalita
    • Skvělé služby

    Poznámky

    - hvězdičekhvězdičekUPOZORNĚNÍ:hvězdičekhvězdiček V Maroku je vybírána povinná pobytová taxa ve výši 20 EUR/osoba/pobyt do 8 dní; 40 EUR/osoba/pobyt nad 8 dní, je splatná v hotovosti v místě pobytu.


    Maroko recenze - Maroko 2023 - Royal Decameron Tafoukt Beach
    Royal Decameron Tafoukt Beach
    ★★★★
    👍👍👍👍👍
    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
    • Lehátka a slunečníky na pláži zdarma
    • TV
    • Animační programy
    • Bar
    • Hotelová restaurace
    • Internet zdarma
    • 47 208 Kč
    • 33 990 Kč
  • - 28 %
  • Detail

    4.4/5 Fantastické (118 hodnocení)
    Dovolená v Maroku na podzim 2023 v lokalitě Agadir v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Iberostar Founty Beach od Invie v délce 8 dní - 7 nocí. Pobyt je dostupný ve volném termínu od soboty 16. září do soboty 23. září s cestou letecky z letiště Praha, s odletem za 288 dní. Pobyt se stravou formou all inclusive si jednoduše zarezervujete online u CA Invia.cz, kde zjistíte také aktuální podmínky ohledně Covidu v Maroku. Agentura Invia je lídr v cestování - zastupuje většinu cestovních kanceláří v ČR a garantuje nejlevnější cenu zájezdu do Maroka. Kategorie této nabídky: podzimní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 28 %, v aktuální online ceně 25990,- Kč. Hodnocení ubytovacího zařízení Iberostar Founty Beach je 4.4 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze na základě tipů od 172 cestovatelů).
    Maroko recenze - Maroko 2023 - Iberostar Founty Beach
    Iberostar Founty Beach
    ★★★★
    👍👍👍👍👍
    • 36 097 Kč
    • 25 990 Kč
  • - 28 %
  • Detail

    4.4/5 Fantastické (172 hodnocení)
    Dovolená Maroko v létě 2023 v letovisku Agadir v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Kenzi Europa, v délce 15 dní - 14 nocí. Pobyt je ve volném termínu: sobota 10. červen až sobota 24. červen. Doprava do rekreačního zařízení je v rámci tohoto pobytu letecky, s letenkou z letiště Praha, s letem za 190 dní za aktuální cenu 21890,- CZK. Rekreace je se stravou formou all inclusive. Kategorie této nabídky: letní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 27 %. Online prodej tohoto zájezdu zajišťuje cestovní agentura Invia, u které zjistíte také aktuální informace cestování do Maroka v souvislosti s koronavirem a dlouhodobou předpověď počasí v Maroku. Na základě 135 tipů návštěvníků je recenze ubytovacího zařízení Kenzi Europa 4.3 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší doporučení).
    Maroko recenze - Maroko 2023 - Kenzi Europa
    Kenzi Europa
    ★★★★
    👍👍👍👍👍
    • 29 986 Kč
    • 21 890 Kč
  • - 27 %
  • Detail

    4.3/5 Fantastické (135 hodnocení)
    Dovolená v Maroku v létě o prázdninách 2023 v lokalitě Agadir v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Kenzi Europa od Invie v délce 8 dní - 7 nocí. Pobyt je dostupný ve volném termínu od soboty 15. července do soboty 22. července s cestou letecky z letiště Praha, s odletem za 225 dní. Pobyt se stravou formou polopenze si jednoduše zarezervujete online u CA Invia.cz, kde zjistíte také aktuální podmínky ohledně Covidu v Maroku. Agentura Invia je lídr v cestování - zastupuje většinu cestovních kanceláří v ČR a garantuje nejlevnější cenu zájezdu do Maroka. Kategorie této nabídky: letní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 25 %, v aktuální online ceně 19990,- Kč. Hodnocení ubytovacího zařízení Kenzi Europa je 4.3 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze na základě tipů od 135 cestovatelů).
    Maroko s recenzemi 2023 - Kenzi Europa
    Kenzi Europa
    ★★★★
    👍👍👍👍👍
    • 26 653 Kč
    • 19 990 Kč
  • - 25 %
  • Detail

    4.3/5 Fantastické (135 hodnocení)
    Dovolená Maroko v létě o prázdninách 2023 v letovisku Agadir v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Allegro Agadir, v délce 15 dní - 14 nocí. Pobyt je ve volném termínu: sobota 29. červenec až sobota 12. srpen. Doprava do rekreačního zařízení je v rámci tohoto pobytu letecky, s letenkou z letiště Praha, s letem za 239 dní za aktuální cenu 31990,- CZK. Rekreace je se stravou formou all inclusive. Kategorie této nabídky: letní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 25 %. Online prodej tohoto zájezdu zajišťuje cestovní agentura Invia, u které zjistíte také aktuální informace cestování do Maroka v souvislosti s koronavirem a dlouhodobou předpověď počasí v Maroku. Na základě 9 tipů návštěvníků je recenze ubytovacího zařízení Allegro Agadir 4.3 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší doporučení).
    Maroko s recenzemi 2023 - Allegro Agadir
    Allegro Agadir
    ★★★★
    👍👍👍👍👍
    • 42 653 Kč
    • 31 990 Kč
  • - 25 %
  • Detail

    4.3/5 Fantastické (9 hodnocení)
    Dovolená v Maroku v létě o prázdninách 2023 v lokalitě Agadir v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Kenzi Europa od Invie v délce 8 dní - 7 nocí. Pobyt je dostupný ve volném termínu od soboty 19. srpna do soboty 26. srpna s cestou letecky z letiště Praha, s odletem za 260 dní. Pobyt se stravou formou polopenze si jednoduše zarezervujete online u CA Invia.cz, kde zjistíte také aktuální podmínky ohledně Covidu v Maroku. Agentura Invia je lídr v cestování - zastupuje většinu cestovních kanceláří v ČR a garantuje nejlevnější cenu zájezdu do Maroka. Kategorie této nabídky: letní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 28 %, v aktuální online ceně 19290,- Kč. Hodnocení ubytovacího zařízení Kenzi Europa je 4.3 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze na základě tipů od 135 cestovatelů).
    Maroko s recenzemi 2023 - Kenzi Europa
    Kenzi Europa
    ★★★★
    👍👍👍👍👍
    • 26 792 Kč
    • 19 290 Kč
  • - 28 %
  • Detail

    4.3/5 Fantastické (135 hodnocení)
    Dovolená Maroko na podzim 2023 v letovisku Agadir v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Lti Agadir Beach Club, v délce 15 dní - 14 nocí. Pobyt je ve volném termínu: sobota 16. září až sobota 30. září. Doprava do rekreačního zařízení je v rámci tohoto pobytu letecky, s letenkou z letiště Praha, s letem za 288 dní za aktuální cenu 35990,- CZK. Rekreace je se stravou formou all inclusive. Kategorie této nabídky: podzimní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 28 %. Online prodej tohoto zájezdu zajišťuje cestovní agentura Invia, u které zjistíte také aktuální informace cestování do Maroka v souvislosti s koronavirem a dlouhodobou předpověď počasí v Maroku. Na základě 96 tipů návštěvníků je recenze ubytovacího zařízení Lti Agadir Beach Club 4.2 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší doporučení).
    Maroko s recenzemi 2023 - Lti Agadir Beach Club
    Lti Agadir Beach Club
    ★★★★
    👍👍👍👍👍
    • 49 986 Kč
    • 35 990 Kč
  • - 28 %
  • Detail

    4.2/5 Fantastické (96 hodnocení)
    Dovolená v Maroku v létě o prázdninách 2023 v lokalitě Agadir v 3.5hvězdičkovém ubytování El Pueblo Tamlelt od Invie v délce 15 dní - 14 nocí. Pobyt je dostupný ve volném termínu od soboty 15. července do soboty 29. července s cestou letecky z letiště Praha, s odletem za 225 dní. Pobyt se stravou formou all inclusive si jednoduše zarezervujete online u CA Invia.cz, kde zjistíte také aktuální podmínky ohledně Covidu v Maroku. Agentura Invia je lídr v cestování - zastupuje většinu cestovních kanceláří v ČR a garantuje nejlevnější cenu zájezdu do Maroka. Kategorie této nabídky: letní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 25 %, v aktuální online ceně 27990,- Kč. Hodnocení ubytovacího zařízení El Pueblo Tamlelt je 4 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze na základě tipů od 125 cestovatelů).
    El Pueblo Tamlelt
    El Pueblo Tamlelt
    ★★★
    👍👍👍👍
    • 37 320 Kč
    • 27 990 Kč
  • - 25 %
  • Detail

    4/5 Skvělé (125 hodnocení)

    Zobrazeno 1-10 z 12 nalezených

    Dovolenou Maroko 2022/2023 si nejlépe vyberete pomocí nastavení podmínek ve žlutém vyhledávacím formuláři. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování v Maroku. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud ale máte přibližnou představu kdy do Maroka vyjet (termínu odjezdu/odletu) a kdy se z do Maroka vrátit (termín návratu/příjezdu/příletu), zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené v Maroku vybráním příslušných měsíců:

    Pobyt v Maroku si můžete jednoduše vybrat také podle lokality:

    Nevybrali jste si v Maroku z žádné lokality? Chcete zkusit dovolenou v jiné zemi? Co třeba vyzkoušet: Kypr recenze, Maďarsko recenze, Madeira recenze nebo například dovolenou Maledivy recenze? Další možností je třeba Malta recenze.


    Termíny dovolené můžete vybírat také podle jednotlivých sekcí níže. Oblíbené sekce jsou Last Minute, First Minute, roky 2022 a 2023 a sekce podle stravy rozdělené na All Inclusive, plnou penzi, polopenzi, luxusní Ultra All Inclusive nebo snídani. Další kritériem podle kterého si lépe vyberete vaší dovolenou v Maroku může být třeba doprava. Na dovolenou do Maroka 2023 je možné cestovat vlastní dopravou - autem nebo obytným vozem, karavanem. Karavan si lze klidně půjčit, respektive pronajmout a vaše cesta pak dostane úplně nový rozměr. Pokud nechcete řídit auto nebo karavan, je možné využít moderních klimatizovaných autobusů, který již nabízejí dostatečně komfortní dopravu. Procházení aktuálních nabídek volných pobytů při cestování do Maroka letecky 2023 si lze zjednodušit specifikací příslušného letiště, které je pro vás dobře dostupné - viz odkazy níže. V případě tuzemských letišť se jedná obecně o odlety z měst: Prahy, Brna, Ostravy, Karlových Varů a Pardubic. Slovenské cestovní kanceláře nabízejí odlety z letišť v městech Bratislava, Košice, Poprad, Sliač nebo Piešťany. Německé CK nabízí obecně více přímých spojů bez přestupů, odlety jsou z letišť v městech Berlín, Drážďany, Frankfurt nad Mohanem, Mnichov, Norimberk a Lipsko. V případě rakouských cestovních kanceláří se jedná o letecké zájezdy z letišť ve Štýrkém Hradci, Linci, Salzburgu a Vídni, kde bývá k dispozici také více přímých spojů bez přestupů oproti nabídce českých letišť. Z Polska můžete na dovolenou 2023 vyrazit z letiště Katovice, Krakov nebo Vratislav. Typ vašeho zájezdu lze zvolit pomocí příslušné sekce jako například: pouze pro seniory (pro seniory 50 resp. 55 plus), levné zájezdy, podle nejlepších recenzí atd. Svou rekreaci v Maroku si můžete dále přizpůsobit podle typu ubytovacího zařízení jako jsou hotely, bungalovy, penziony, mobilheimy, atd. Vybírat dovolenou v Maroku můžete také podle ceny. Ve formuláři je cena dovolené rozdělena do několika pásem od levné dovolené pro nenáročné až po luxusní dovolenou v luxusních rezortech a luxusních hotelech s All Inclusive a Ultra All Inclusive. Pokud necestujete sami nebo nehledáte ubytování v Maroku pro dva, využijte sekce pro rodiny - rodinná dovolená Maroko nebo sekci dovolená s dětmi.

    Vyhledáváme:   AlexandriaFirotourInviaTravel portal