All Inclusive|Dovolená|Last Minute

Maroko recenze - Maroko 2022

Nejlépe hodnocené hotely v Maroku. Aktuální nabídka ubytování v nejlepších hotelech v Maroku. All Inclusive dovolená Maroko. Maroko 2022.

Maroko s recenzemi 2022

Základní informace

Dovolená Maroko v létě o prázdninách 2022 v lokalitě Agadir, Les Jardins dAgadir v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Les Jardins Dagadir, v délce 8 dní - 7 nocí. Pobyt je ve volném termínu: sobota 27. srpen až sobota 3. září. Doprava do rekreačního zařízení je v rámci tohoto pobytu letecky, s letenkou z letiště Praha, s odletem za 58 dní za aktuální cenu 19790,- CZK. Rekreace je se stravou formou all inclusive. Kategorie této nabídky: letní prázdniny, zájezdy, pobytové levně se slevou 40 %. Online prodej tohoto zájezdu zajišťuje cestovní agentura Invia, u které zjistíte také aktuální informace cestování do Maroka v souvislosti s koronavirem a dlouhodobou předpověď počasí v Maroku. Na základě 4 tipů návštěvníků je recenze ubytovacího zařízení Les Jardins Dagadir 4.5 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší doporučení).


Extra sdělení 1

FIRST MINUTE LÉTO 2022

Rozhodněte se včas a získejte:

  • Dítě do 4 let zdarma + Slevy na dospělé od 10%
  • nebo Slevy na dospělé od 21%
  • Tyto nabídky se nevztahují na LAST MINUTE prodej

Poloha

  • V centru Agadiru
  • Nejbližší nákupní možnosti, restaurace, kavárny a bary v blízkosti hotelu
  • Golfové hřiště Club Med les Dunes cca 7 km
  • Letiště Agadir cca 25 km

Pláž

  • Písčitá pláž cca 300 m
  • Cesta je přes místní komunikaci a promenádu
  • Vstup do moře pozvolný
  • Bary a restaurace v okolí pláže (za poplatek)
  • Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma

Popis

  • Recepce
  • 2 restaurace, 3 bary
  • Nákupní galerie
  • Konferenční místnost
  • Společenská místnost
  • Wellness, fitness
  • Kadeřnictví
  • Bazén pro dospělé a pro děti
  • Menší aquapark (skluzavky pro děti i dospělé zdarma)
  • Lehátka a slunečníky zdarma

Internet

  • Wi-Fi připojení ve všech veřejných prostorách hotelu i na pokojích zdarma

Ubytování

  • Standardní pokoj
  • Centrální klimatizace zdarma
  • Koupelna se sprchou nebo vanou, WC, vysoušeč vlasů
  • Telefon, SAT-TV
  • Bezpečnostní schránka za poplatek
  • Minilednička zdarma
  • Žehlička a žehlící prkno (na vyžádání)
  • Balkon nebo terasa

Sport a zábava

  • Zdarma: animační programy, miniklub, dětské hřiště, basketbal, šipky, fitness centrum (pro 16+), fotbal, stolní tenis, tenis během dne (za vratnou zálohu)
  • Za poplatek: masáže, služby wellness centra, sauna, parní lázeň, golf na hřišti Club Med les Dunes (cca 7 km)

Stravování

  • All Inclusive: snídaně, pozdn snídaně, oběd a večeře formou bufetu, odpolední snack, káva a čaj ve vybrané hodiny během dne, neomezené množství místních vybraných alko a nealko nápojů v barech a restauracích dle jejich otevírací doby (10.00–24.00), v baru u bazénu se podává nealko, pivo a víno

Proč právě sem

  • Blízko pláže
  • Skvělá lokalita
  • Zábava pro celou rodinu

Poznámky

- **UPOZORNĚNÍ:** V Maroku je vybírána povinná pobytová taxa ve výši 20 EUR/osoba/pobyt do 8 dní; 40 EUR/osoba/pobyt nad 8 dní, je splatná v hotovosti v místě pobytu.


Maroko recenze - Maroko 2022
Les Jardins Dagadir
★★★★
👍👍👍👍👍
  • Klimatizace
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Lednička
  • Dětský koutek
  • Dětský bazén
  • Tenis
  • Volejbal
  • Golf
  • Surfování
  • Fitness
  • Hotelová restaurace
  • 32 983 Kč
  • 19 790 Kč
  • - 40 %
  • Detail

    4.5/5 Fantastické (4 hodnocení)
    Dovolená v Maroku v létě o prázdninách 2022 v lokalitě Agadir v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Kenzi Europa od Invie v délce 8 dní - 7 nocí. Pobyt je dostupný ve volném termínu od soboty 20. srpna do soboty 27. srpna s cestou letecky z letiště Praha, s odletem za 51 dní. Pobyt se stravou formou all inclusive si jednoduše zarezervujete online u CA Invia.cz, kde zjistíte také aktuální podmínky ohledně Covidu v Maroku. Agentura Invia je lídr v cestování - zastupuje většinu cestovních kanceláří v ČR a garantuje nejlevnější cenu zájezdu do Maroka. Kategorie této nabídky: letní prázdniny, zájezdy, pobytové levně se slevou 42 %, v aktuální online ceně 19890,- Kč. Hodnocení ubytovacího zařízení Kenzi Europa je 4.3 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze na základě tipů od 131 cestovatelů).
    Maroko s recenzemi 2022
    Kenzi Europa
    ★★★★
    👍👍👍👍👍
    • 34 293 Kč
    • 19 890 Kč
  • - 42 %
  • Detail

    4.3/5 Fantastické (131 hodnocení)
    Dovolená Maroko na podzim 2022 v lokalitě Agadir v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Kenzi Europa, v délce 15 dní - 14 nocí. Pobyt je ve volném termínu: sobota 3. září až sobota 17. září. Doprava do rekreačního zařízení je v rámci tohoto pobytu letecky, s letenkou z letiště Praha, s odletem za 65 dní za aktuální cenu 28490,- CZK. Rekreace je se stravou formou polopenze. Kategorie této nabídky: podzimní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 30 %. Online prodej tohoto zájezdu zajišťuje cestovní agentura Invia, u které zjistíte také aktuální informace cestování do Maroka v souvislosti s koronavirem a dlouhodobou předpověď počasí v Maroku. Na základě 131 tipů návštěvníků je recenze ubytovacího zařízení Kenzi Europa 4.3 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší doporučení).
    Maroko recenze - Maroko 2022 - Kenzi Europa
    Kenzi Europa
    ★★★★
    👍👍👍👍👍
    • 40 700 Kč
    • 28 490 Kč
  • - 30 %
  • Detail

    4.3/5 Fantastické (131 hodnocení)
    Dovolená v Maroku na podzim 2022 v lokalitě Agadir v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Kenzi Europa od Invie v délce 15 dní - 14 nocí. Pobyt je dostupný ve volném termínu od soboty 17. září do soboty 1. října s cestou letecky z letiště Praha, s odletem za 79 dní. Pobyt se stravou formou polopenze si jednoduše zarezervujete online u CA Invia.cz, kde zjistíte také aktuální podmínky ohledně Covidu v Maroku. Agentura Invia je lídr v cestování - zastupuje většinu cestovních kanceláří v ČR a garantuje nejlevnější cenu zájezdu do Maroka. Kategorie této nabídky: podzimní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 30 %, v aktuální online ceně 27390,- Kč. Hodnocení ubytovacího zařízení Kenzi Europa je 4.3 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze na základě tipů od 131 cestovatelů).
    Maroko recenze - Maroko 2022 - Kenzi Europa
    Kenzi Europa
    ★★★★
    👍👍👍👍👍
    • 39 129 Kč
    • 27 390 Kč
  • - 30 %
  • Detail

    4.3/5 Fantastické (131 hodnocení)
    Dovolená Maroko v létě o prázdninách 2022 v lokalitě Agadir v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Allegro Agadir, v délce 8 dní - 7 nocí. Pobyt je ve volném termínu: sobota 16. červenec až sobota 23. červenec. Doprava do rekreačního zařízení je v rámci tohoto pobytu letecky, s letenkou z letiště Praha, s odletem za 16 dní za aktuální cenu 25990,- CZK. Rekreace je se stravou formou all inclusive. Kategorie této nabídky: letní prázdniny, Last Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 24 %. Online prodej tohoto zájezdu zajišťuje cestovní agentura Invia, u které zjistíte také aktuální informace cestování do Maroka v souvislosti s koronavirem a dlouhodobou předpověď počasí v Maroku. Na základě 7 tipů návštěvníků je recenze ubytovacího zařízení Allegro Agadir 4.2 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší doporučení).
    Maroko recenze - Maroko 2022 - Allegro Agadir
    Allegro Agadir
    ★★★★
    👍👍👍👍👍
    • 34 197 Kč
    • 25 990 Kč
  • - 24 %
  • Detail

    4.2/5 Fantastické (7 hodnocení)
    Dovolená v Maroku v létě o prázdninách 2022 v lokalitě Agadir v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Lti Agadir Beach Club od Invie v délce 8 dní - 7 nocí. Pobyt je dostupný ve volném termínu od soboty 6. srpna do soboty 13. srpna s cestou letecky z letiště Praha, s odletem za 37 dní. Pobyt se stravou formou all inclusive si jednoduše zarezervujete online u CA Invia.cz, kde zjistíte také aktuální podmínky ohledně Covidu v Maroku. Agentura Invia je lídr v cestování - zastupuje většinu cestovních kanceláří v ČR a garantuje nejlevnější cenu zájezdu do Maroka. Kategorie této nabídky: letní prázdniny, zájezdy, pobytové levně se slevou 36 %, v aktuální online ceně 26490,- Kč. Hodnocení ubytovacího zařízení Lti Agadir Beach Club je 4.2 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze na základě tipů od 96 cestovatelů).
    Maroko s recenzemi 2022 - Lti Agadir Beach Club
    Lti Agadir Beach Club
    ★★★★
    👍👍👍👍👍
    • 41 391 Kč
    • 26 490 Kč
  • - 36 %
  • Detail

    4.2/5 Fantastické (96 hodnocení)
    Dovolená Maroko v létě o prázdninách 2022 v lokalitě Agadir v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Lti Agadir Beach Club, v délce 15 dní - 14 nocí. Pobyt je ve volném termínu: sobota 27. srpen až sobota 10. září. Doprava do rekreačního zařízení je v rámci tohoto pobytu letecky, s letenkou z letiště Praha, s odletem za 58 dní za aktuální cenu 37790,- CZK. Rekreace je se stravou formou all inclusive. Kategorie této nabídky: letní prázdniny, zájezdy, pobytové levně se slevou 32 %. Online prodej tohoto zájezdu zajišťuje cestovní agentura Invia, u které zjistíte také aktuální informace cestování do Maroka v souvislosti s koronavirem a dlouhodobou předpověď počasí v Maroku. Na základě 96 tipů návštěvníků je recenze ubytovacího zařízení Lti Agadir Beach Club 4.2 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší doporučení).
    Maroko s recenzemi 2022 - Lti Agadir Beach Club
    Lti Agadir Beach Club
    ★★★★
    👍👍👍👍👍
    • 55 574 Kč
    • 37 790 Kč
  • - 32 %
  • Detail

    4.2/5 Fantastické (96 hodnocení)
    Dovolená v Maroku na podzim 2022 v lokalitě Agadir v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Lti Agadir Beach Club od Invie v délce 8 dní - 7 nocí. Pobyt je dostupný ve volném termínu od soboty 3. září do soboty 10. září s cestou letecky z letiště Praha, s odletem za 65 dní. Pobyt se stravou formou polopenze si jednoduše zarezervujete online u CA Invia.cz, kde zjistíte také aktuální podmínky ohledně Covidu v Maroku. Agentura Invia je lídr v cestování - zastupuje většinu cestovních kanceláří v ČR a garantuje nejlevnější cenu zájezdu do Maroka. Kategorie této nabídky: podzimní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 30 %, v aktuální online ceně 22690,- Kč. Hodnocení ubytovacího zařízení Lti Agadir Beach Club je 4.2 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze na základě tipů od 96 cestovatelů).
    Maroko s recenzemi 2022 - Lti Agadir Beach Club
    Lti Agadir Beach Club
    ★★★★
    👍👍👍👍👍
    • 32 414 Kč
    • 22 690 Kč
  • - 30 %
  • Detail

    4.2/5 Fantastické (96 hodnocení)
    Dovolená Maroko na podzim 2022 v lokalitě Agadir v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Allegro Agadir, v délce 8 dní - 7 nocí. Pobyt je ve volném termínu: sobota 3. září až sobota 10. září. Doprava do rekreačního zařízení je v rámci tohoto pobytu letecky, s letenkou z letiště Praha, s odletem za 65 dní za aktuální cenu 19990,- CZK. Rekreace je se stravou formou all inclusive. Kategorie této nabídky: podzimní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 30 %. Online prodej tohoto zájezdu zajišťuje cestovní agentura Invia, u které zjistíte také aktuální informace cestování do Maroka v souvislosti s koronavirem a dlouhodobou předpověď počasí v Maroku. Na základě 7 tipů návštěvníků je recenze ubytovacího zařízení Allegro Agadir 4.2 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší doporučení).
    Maroko s recenzemi 2022 - Allegro Agadir
    Allegro Agadir
    ★★★★
    👍👍👍👍👍
    • 28 557 Kč
    • 19 990 Kč
  • - 30 %
  • Detail

    4.2/5 Fantastické (7 hodnocení)
    Dovolená v Maroku na podzim 2022 v lokalitě Agadir v luxusním 4hvězdičkovém ubytování Lti Agadir Beach Club od Invie v délce 8 dní - 7 nocí. Pobyt je dostupný ve volném termínu od soboty 10. září do soboty 17. září s cestou letecky z letiště Praha, s odletem za 72 dní. Pobyt se stravou formou polopenze si jednoduše zarezervujete online u CA Invia.cz, kde zjistíte také aktuální podmínky ohledně Covidu v Maroku. Agentura Invia je lídr v cestování - zastupuje většinu cestovních kanceláří v ČR a garantuje nejlevnější cenu zájezdu do Maroka. Kategorie této nabídky: podzimní prázdniny, First Minute zájezdy, pobytové levně se slevou 33 %, v aktuální online ceně 21690,- Kč. Hodnocení ubytovacího zařízení Lti Agadir Beach Club je 4.2 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze na základě tipů od 96 cestovatelů).
    Lti Agadir Beach Club
    Lti Agadir Beach Club
    ★★★★
    👍👍👍👍👍
    • 32 373 Kč
    • 21 690 Kč
  • - 33 %
  • Detail

    4.2/5 Fantastické (96 hodnocení)

    Zobrazeno 1-10 z 17 nalezených

    Dovolenou Maroko 2022/2023 si nejlépe vyberete pomocí nastavení podmínek ve žlutém vyhledávacím formuláři. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování v Maroku. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud ale máte přibližnou představu kdy do Maroka vyjet (termínu odjezdu/odletu) a kdy se z do Maroka vrátit (termín návratu/příjezdu/příletu), zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené v Maroku vybráním příslušných měsíců:

    Pobyt v Maroku si můžete jednoduše vybrat také podle lokality:

    Nevybrali jste si v Maroku z žádné lokality? Chcete zkusit dovolenou v jiné zemi? Co třeba vyzkoušet: Mauricius recenze, Mexiko recenze, Německo recenze nebo například dovolenou Omán recenze? Další možností je třeba Polsko recenze.


    Termíny dovolené můžete vybírat také podle jednotlivých sekcí níže. Oblíbené sekce jsou Last Minute, First Minute, roky 2022 a 2023 a sekce podle stravy rozdělené na All Inclusive, plnou penzi, polopenzi, luxusní Ultra All Inclusive nebo snídani. Další kritériem podle kterého si lépe vyberete vaší dovolenou v Maroku může být třeba doprava. Na dovolenou do Maroka 2022 je možné cestovat vlastní dopravou - autem nebo obytným vozem, karavanem. Karavan si lze klidně půjčit, respektive pronajmout a vaše cesta pak dostane úplně nový rozměr. Pokud nechcete řídit auto nebo karavan, je možné využít moderních klimatizovaných autobusů, který již nabízejí dostatečně komfortní dopravu. Procházení aktuálních nabídek volných pobytů při cestování do Maroka letecky 2022 si lze zjednodušit specifikací příslušného letiště, které je pro vás dobře dostupné - viz odkazy níže. V případě tuzemských letišť se jedná obecně o odlety z Prahy, Brna, Ostravy, Karlových Varů a Pardubic. Slovenské cestovní kanceláře nabízejí odlety z letišť Bratislava, Košice, Poprad, Sliač nebo Piešťany. Německé CK nabízí obecně více přímých spojů bez přestupů, odlety jsou z letišť Berlín, Drážďany, Frankfurt nad Mohanem, Mnichov, Norimberk a Lipsko. V případě rakouských cestovních kanceláří se jedná o letecké zájezdy z letišť ve Štýrkém Hradci, Linci, Salzburgu a Vídni, kde bývá k dispozici také více přímých spojů bez přestupů oproti nabídce českých letišť. Z Polska můžete na dovolenou 2022 vyrazit z letiště Katovice, Krakov nebo Vratislav. Typ vašeho zájezdu lze zvolit pomocí příslušné sekce jako například: pouze pro seniory (pro seniory 50 resp. 55 plus), levné zájezdy, podle nejlepších recenzí atd. Svou rekreaci v Maroku si můžete dále přizpůsobit podle typu ubytovacího zařízení jako jsou hotely, bungalovy, penziony, mobilheimy, atd. Vybírat dovolenou v Maroku můžete také podle ceny. Ve formuláři je cena dovolené rozdělena do několika pásem od levné dovolené pro nenáročné až po luxusní dovolenou v luxusních rezortech a luxusních hotelech s All Inclusive a Ultra All Inclusive. Pokud necestujete sami nebo nehledáte ubytování v Maroku pro dva, využijte sekce pro rodiny - rodinná dovolená Maroko nebo sekci dovolená s dětmi.

    Vyhledáváme:   AlexandriaFirotourInviaTravel portal